Sanering af ejendomme med asbest, bly og PCB

Leder du efter en ekspert i sanering? Så behøver du ikke at lede længere. Hos Jonssons A/S har vi stor ekspertise med saneringsopgaver i forbindelse med blandt andet asbest, bly og PCB. Vi har mere end 10 års erfaring, og vores arbejde udføres altid i overensstemmelse med alle de gældende miljø- og arbejdsmiljøregler.

Sundheds- og miljøskadelige stoffer i ældre ejendomme

Mange sjællandske ejendomme fra 50’erne, 60’erne og 70’erne skal renoveres. Det skal de blandt andet for at imødekomme de seneste miljø- og sikkerhedsmæssige krav og regler fra myndighederne.

PCB, bly og asbest er sundheds- og miljøskadelige stoffer, som har være anvendt i byggematerialer, men som ikke længere er tilladt. De farlige stoffer findes stadig i mange ældre ejendomme.

Disse stoffer udgør en alvorlig sundhedsrisiko og kan medføre problemer for beboere og brugere. Derfor er ejeren af en ejendom forpligtet til at sikre, at forureningen ikke overstiger de vejledende grænseværdier. Dog er enfamiliehuse er ikke omfattet af disse regler, men det ændrer ikke ved, at der vil være en sundhedsrisiko.

Få et uforpligtende tilbud på sanering af din ejendom

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor PCB-, bly- og asbestsanering, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe på telefon 40 35 25 40 for at få mere information, eller du kan skrive til vores e-mail tom@jonssons.dk.